<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar/2711463072408623722?origin\x3dhttp://xoxolov-e.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
? Thursday, May 22, 2008 ?
Rawr, I'm sabo-ed again :(

----------------------------------------------------

Instructions : Remove one question from below,

& add in your personal question.

Make it a total of 20 questions & tag 8 people.

List them out at the end of the post.

Notify them at their cbox that they've been tagged.

----------------------------------------------------

Q1 : At what age do you want to get married?

Ans : Dont ask me.


Q2 : Who is more important to you? Friends or Girlfriend/Boyfriend?

Ans : Since I don't have bf, FRIENDS LUH!<3


Q3 : Do you think you have enough confidence?

Ans : Nahs.


Q4 : If you can have a dream come true, what is it?

Ans : Have 1000more dreams(:


Q5 : Do you believe in seeing a rainbow after the rain?

Ans : Sometimes


Q6 : What is your goal for this year?

Ans : Do well in examinations!


Q7 : Do you believe in eternity love?

Ans : Don't know.


Q8 : Have you broken someone's heart that he or she tried to commit suicide?

Ans : No.


Q9 : What feeling do you love the most?

Ans : Happehs;D


Q10 : Do you believe in true love?

Ans : Sort of.


Q11 : What feeling do you hate the most?

Ans : Stress;D.


Q12 : Do you cherish every friendship of yours?

Ans : Maybe.


Q13 : Do you believe in God?

Ans : Sometimes .


Q14 : What do you see yourself as in a million years ahead?

Ans : nothing.


Q15 : Who do you hope to be always there for you?

Ans : Someone.


Q16 : Who are your best friends?

Ans : Too many to list.


Q17: What do you what to do now?

Ans : Sleep :P


Q18 :Do you deserved love?

Ans : Yeaaaaaaaaaa:D


Q 19 :Do you have a crush?

Ans : Yes :x


Q20:What will you do if your crush rejected you?

Ans : Too bad then.


Lazy to thag people, so I shall stop the sabo-ing. :D












? Disclaimer



This is my blog!
My blog my say (:
If you don't like it than out you go .
--> click here.
This isn't th place for you to write spams, hurtful remarks & comments on people.
Taqs are appreciated :D


? That Girl



Photobucket Named Vanessa aka VANEZ :D
First cried on 28 dec 1993
Loves hangging out with friends and gaming :3

E-mail ; vanez_165@hotmail.com (msn)
x-sweetcoco-x@hotmail.com ( i use this for bloq =x )


Audition ign :
vanez85
-TWINS-Vanez
-SQ-VANEZx3
-YUKIKOx-


Photobucket

? Wants
hoodies black & white .
BE PROMOTED TO SEC 4 :D
score an A* for hist & sci
nitendo DS lite
school bag
psp (pink)
more a-cash <3
more tees
audition lvl 31,32,33 , 34 , 35 , 36
PRESENTS on 28/12/08 ! xD



? .:Tagboard:.

- under construction -

? DarLinks

clicky ! ?

Charis ?
Cherry ?
Danial J ?
Efa Bloq 1 ?
Efa Bloq 2 ?
Elvy ( aka girlfren ) ?
En Hui ?
feliciachin ?
Friendster ?
Gladys ?
Jacinta ?
Jonathan ?
Joycelyn ?
Kristlyn ?
LYNN ?
Ling Wei ?
Liyana ?
Ms allyson ?
Sheda ?
Syuhaidah ?
Waynn ?
Xue yin ?

-


Cyberworld <3
---x3_LUcIa ?
-SQ-MIAx3 ?
-SQ-DEARx3 ?
Andy ?
SPRINGx3 ?
SUMMERx3 ?
Angeline ?
Babyy ?
Dolly ?
Effie ?
Eunice ?
Jesslyn ?
Linqz ?
Love/celine ?
Melody ?
NANAx ?
Pooh ?
Rachel ?
Ririe ?
Rikco ?
Rosalind ?
RuBy ?
SHAR ?
Skull ?
Stella ?
Sun ?
thKISS ?
Vanilla ?
Wawa ?
Wanyan ?
XIL ?
Yurie

sgbloggersdirectory


Audition Guilds
-SK-&-SQ- <33!
-Mr-&-Ms-
-VIP-




? Musiccc [:

Music Code =)

? Archieve